Online gitaarles in Sint Nicolaasga

Online-gitaarles
is een onderdeel van JCS-Studio’s in Leeuwarden. Wij geven al jarenlang op een hele dynamsiche manier les aan kinderen en volwassenen die gitaar willen leren spelen.
We letten goed op wat de leerlingen aanspreekt en leuk vinden waardoor ze de gitaarlessen ook willen blijven volgen. Deze ervaring hebben wij nu ook in onze video’s gestopt en hopen dat de leerlingen net zo enthousiast zijn als de leerlingen die op onze locaties op les komen.
Mensen die gitaar willen leren spelen hebben deze wens meestal al een langere tijd en zijn altijd heel blij als ze eindelijk de kans krijgen om op hun geliefde instrument goed te leren spelen.

Erg jammer maar het gebeurt nog steeds….
Websites die beloven dat je binnen een week gitaar kunt spelen en op deze wijze eigenlijk iedereen die gitaar wil leren spelen met een klein bedrag naar binnen proberen te lokken.
Dit zullen wij nooit beloven. Een gitaar is geen makkelijk instrument en misschien kun je na 1 week echt hard oefenen wel een paar toontjes uit de gitaar halen maar het zal zeker nog niet lijken op gitaar spelen.

Onze formule werkt ….
Het is niet zo moeilijk om een gitaar te kopen en te beginnen met gitaarlessen.
Veel moeilijker is het vol te houden om te oefenen en de lessen te blijven volgen wanneer je gemerkt hebt dat het helemaal niet zo makkelijk is als je misschien gedacht had.
Maar de beloning is ook heel leuk en daar zul je je hele leven plezier van hebben.
Want een gitaar kun je bijna overal mee naar toe nemen en er plezier aan beleven.
En dat geldt niet alleen voor jou alleen maar ook voor de mensen om je heen die mee kunnen genieten als je muziek aan het maken bent. Want muziek maakt blij !

wolk-kinderen
Want dit willen we je wel beloven …..
Je zult bij ons gitaar leren spelen.
Als je de lessen goed volgt en de oefeningen doet die wij je opgeven dan zul je merken dat je langzaam maar zeker gitaar gaat spelen en dat het daardoor ook steeds leuker wordt en je steeds meer liedjes leert kennen.